Nu stiu de ce m-am hotarit sa reiau blogul.
Nu am mai facut mare lucru ca sa va arat diverse „creatii”.Inspiratia nu a secat dar cheful a fost dus departe de vara aceasta nebuna si torida .
Nu pot spune ca m-am ocupat in principal de flori,o alta pasiune a mea sau ce a ramas din ea .Chiar nu pot spune ca am facut ceva anume.
Nu imi place sa vorbesc despre mine.Rar si numai despre lucrurile concrete pe care le fac.
Imi plac citatele spuse de altii si daca se potriveste cite ceva cu gindurile mele din ziua respectiva le transmit si altora .In special pe FB.
Acolo ma simt chiar bine.Nu fiindca vorbesc cu altii.,Nici vorba.Ci fiindca am posibilitatea sa imi incint privirea cu poze frumoase.Este o lume extraordinara pe care o descopar zi de zi.
Nu am „prieteni” multi.
De la asa zisii prieteni de pe FB la sensul real al numelui e cale lunga dar….sa zicem ca este o denumire generica si o iau ca atare.Deci,nu am „prieteni” multi.Nici nu cred ca ating 50 ca nu ma intereseaza numarul .Ma intereseaza in masura in care pot privi,admira si sherui niste poze frumoase,bestiale,niste idei indraznete,niste retete interesante.
Ma intereseaza ce e romanesc .
In rest este o lume de vis.Daca aveti timpul meu va recomand sa priviti lucruri interesante .Asta daca stiti unde sa le cautati.
Ma uit in special la locuri,gradini si flori.Este o lume minunata.

Asta este un fel de preambul al pozelor pe care le voi mai pune din cind in cind.

Anunțuri