Se poate incepe oare o prezentare a cuiva fara sa isi spuna intii numele?Nicidecum.Asa ca vrand-nevrand sunt nevoita sa deschid acest capitol cu numele meu:Gabiuta.

Hmmm….da,Gabiuta fiindca asa ma cunosc toti.
De fapt sunt Gabriela Constantinescu,persoana cu care ma identific de 60 de ani incoace si cu care ma simt de bine.Cu ea sunt prietena,uneori dusmanca (dar imi trece repede) ,sotie(adica nevasta lu’ Constantinescu) mama iubitoare ,gospodina dar nu in exces si….artista sufletista si boema.

Nu cred ca intereseaza pe nimeni mai mult.

Anul trecut mi-am facut blog.Asa ca trebuie sa multumesc cuiva pentru acest fapt. Asadar…..Datorez in primul rind multumirile de rigoare si caldele imbratisari aferente, crearii acestui spatiu virtual bunei si dragei mele prietene Tina(Cristina Dobre) care s-a ocupat indeaprope de crearea blogului si la insistentele careia am fost de acord cu deschiderea lui.

BINEINTELES, fiindca ea este de fapt pe primul loc vesnic in inima mea, o mentionez pe fiica mea Cristina :

: arbitru al luptelor mele interioare,moderator al conflictelor mele sufletesti ,evaluator si factor decizionar al creatiilor mele,sfatuitor de taina si cel mai important:cea mai buna prietena a mea.
Sunt mandra si multumesc bunului Dumnezeu ca m-a ajutat sa am un copil atit de bun.Si tot lui trebuie sa ii multumesc ca a ales in locul meu sau mai bine zis mi-a indreptat inima sa ramin alaturi de oamenii minunati de care sunt inconjurata.

Un blog uitat si reinviat sau reinventat sau revigorat in acest an (2012) ….un blog al sufletului meu….care vrea sa demonstreze ca nu mi-am pierdut abilitatile creatoare .
Daca si reuseste…asta o sa imi spuna postarile voastre.

Va urez plimbare placuta printre creatiile mele.

Reclame